Проведені заходи з дітьми присвячені 25 річниці Конституції України

2021-06-16

/Files/images/aktsya_2021/1 закон.jpg

Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей.

Протягом тижня у нашому дошкільному закладі були проведені ігри, бесіди, заняття на яких вихователі закріпили з дітьми раніше набуті знання про державні національні символи нашої держави, права та обов´язки громадян.

Я – українець. Є у мене право

На рідну мову та свою державу,

На гордий прапор золотисто – синій,

На щастя жити у такій країні.

Діти прийняли участь в дидактично-розвивальних іграх “Подорожуємо Україною” , “Пам’ятай і знай свої права”, “Символіка України”, познайомилися з поняттям “Конституція України”, створили колективний малюнок , в якому відтворили свої почуття поваги до головного Закону України. І як приємно усвідомлювати, що дітми щиро пишаються цим гордим званням - “українець”!

Всі діти з великим задоволенням малювали,розфарбовували державні символи України, передаючи свою любов до рідного краю, до прекрасного.

Саме на таких заходах вихованці дошкільного закладу вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у ранньому віці свою громадську позицію, національну гідність.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi