ВЧИМО ДОШКІЛЬНЯТ САМОЗАРАДНОСТІ

2021-01-25

ВЧИМО ДОШКІЛЬНЯТ САМОЗАРАДНОСТІ

Уміння вирішувати проблеми є основою самозарадності дошкільнят. Почати ходити, навчитися говорити, комунікувати про свої потреби, грати в командні ігри і, зокрема, програвати – досвід, який здобуває дитина.

У короткому матеріалі від експерток Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України розповідаємо про те, як навчити дошкільнят вирішувати проблеми і яку роль у цьому грає педагог та освітнє середовище.

ЯКІСНА ДОШКІЛЬНА ОСВІТА: ПОКАЗНИКИ
ТА ПОРАДИ ЇХНЬОГО ВПРОВАДЖЕННЯ

Міністерство освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти, ЮНІСЕФ та Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» створили публікації «Що таке якісна дошкільна освіта»

/Files/images/borovik_tm/600004f6ef7e6319351042.jpg

У матеріалі «Що таке якісна дошкільна освіта» представлено показники якості дошкільної освіти в розрізі щоденної діяльності дітей, зокрема: гра, взаємодія та спілкування, формування життєвих та академічних навичок, безпека, освітнє середовище, розклад дня. За допомогою цієї публікації є можливість переглянути те, яким чином у дитсадку забезпечуються всі показники якісної дошкільної освіти під час щоденних занять дітей.

Докладніше про обидві публікації можна дізнатись на сайті МОН за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi